office dominas ready to peg him.makeporngreatagain.pro alluring plumper pounded by a younger lover.
mature in stockings got vocal abilities. yeahporn.top
porn videos tina durchgefickt.

Πιστοποιήσεις

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ για χρωστικές / βοηθητικά υφάσματων

No. GOTS-ECOCERT-08-00807.

Η ECOCERT GREENLIFE δηλώνει ότι τα βοηθητικά χρωστικά / κλωστοϋφαντουργικά που απαριθμούνται παρακάτω έχουν αξιολογηθεί για το DuPont Advanced Printing 974 Center Rd / Wilmington (ΗΠΑ) βάσει του αντίστοιχου δελτίου δεδομένων ασφαλείας υλικών (MSDS) και βάσει περαιτέρω σχετικών πληροφοριών σύμφωνα με τα ισχύοντα κριτήρια του Παγκόσμιου Προτύπου Βιολογικού Κλωστοϋφαντουργίας (GOTS) – Έκδοση 4.0 / 5.0 με θετικό αποτέλεσμα.

Συνεπώς, οι εισηγμένες χρωστικές ή / και βοηθητικές ύλες κλωστοϋφαντουργίας εγκρίνονται ως εισροές για εφαρμογή στην επεξεργασία των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων με πιστοποίηση GOTS.

Oeko-Tex Standard 100

OekoTex Standard 100

Το πρότυπο Oeko-Tex 100 είναι ένα εθελοντικό περιβαλλοντικό πρότυπο που καθορίζει τη μέγιστη ποσότητα διαφόρων επιβλαβών ουσιών στα υφάσματα που μπορούν να έρθουν σε επαφή με το δέρμα ή που χρησιμοποιούνται ως διακοσμητικά υλικά. Το πρότυπο Oeko-Tex εφαρμόζεται σε νήματα, υφάσματα ή ενδύματα. Η αίτηση για το σήμα Oeko-Tex, “Εμπιστοσύνη στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα – Έχει περάσει για επιβλαβείς ουσίες σύμφωνα με το πρότυπο Oeko Tex Standard 100”, μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε κατασκευαστή νήματος, υφαντή, παραγωγό πλεκτών, φιλοξενούμενο, τελειοποιητή, κατασκευαστή ενδυμάτων, διανομέα κ.λπ. Το πρότυπο ισχύει για βαμμένα και τυπωμένα υφάσματα, αλλά όχι για μελάνια ή σχετικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την εκτύπωση των υφασμάτων. Αυτό περιλαμβάνει τα μελάνια DuPontTM Artistri® Acid Pigment που αναφέρονται παρακάτω.

ARTISTRI®

ARTISTRI®

ARTISTRI®

ARTISTRI®

ARTISTRI®

P5100 CYAN PIGMENT INK

P5200 MAGENTA PIGMENT INK

P5300 YELLOW PIGMENT INK

P5400 BLACK PIGMENT INK P5001

Pre-treatment

Η συμμόρφωση και η πιστοποίηση με το πρότυπο Oeko-Tex μπορούν να καθοριστούν μόνο με ανάλυση (σύμφωνα με το πρότυπο Oeko-Tex 200) του πραγματικού τυπωμένου υφάσματος. Δεδομένου ότι αυτό συμβαίνει, η DuPont δεν μπορεί να παράσχει πιστοποίηση ή δήλωση Oeko-Tex που βασίζεται αποκλειστικά στη σύνθεση των προϊόντων μελάνης DuPontTM Artistri® Pigment Ink.

DuPont Digital Printing
Barley Mill Plaza 30
P.O. Box 80030
4417 Lancaster Pike
Wilmington, DE 19880-0030

https://baseofporn.com tit fucked brunette cougar.
esposa gostosa tomando banho. https://www.opoptube.com
Άνω